Anna [Tjej född 1980] Svarar!
Vem är du?
Jag är en GLAAAD 21-årig tjej och jag heter Anna. Bor i Borås och jobbar som ordermottagare/utbildare på H&M Rowells postorder.

När blev du kristen?
Det var i januari 2000 som jag tog emot Jesus i mitt liv. Jag är uppvuxen i en kristen familj och levt som en kristen till senare tonåren, tills jag kände att jag ville leva mitt liv som jag själv ville. Något som jag då inte förstog, så blåögd som man var, inte alls var bra. Det tog nästan två år för mig att inse hur mycket man kan förstöra för sig själv genom att springa efter känslor och egna idéer. Två år kan tyckas vara kort tid, men man hinner göra mycket på två år, och man hinner förändras som människa mer än man anar.

Men idag tackar jag Jesus för att han kallade tillbaka mig, som sitt barn. Han ville att jag skulle få ett bättre liv. Gud har en plan för varje människa, så mycket som Han har planer för mig, har Han planer för dig. Gud är verkligen god och vill ge alla det bästa man kan tänka sig.

Jag kan verkligen känna att Jesus älskar mig. Han är min Far och jag är Hans dotter. Mitt liv har ändrats totalt sen jag tog emot Jesus på nytt. Jag har Guds frid i mitt hjärta och jag har hittat mig själv igen. Jag vet vem jag är och jag har hittat min sanna identitet i Jesus Kristus. Alla har vi ju dåliga och bra stunder/perioder i våra liv, men det som är så underbart är att man alltid kan lita på Gud och Han hjälper alltid när jag ber Honom. Han har gett mig ett bättre alternativ. Jag kan leva som den Han skapade mig till att vara.

Varför är du kristen?
Jag skulle inte kunna tänka mig att leva utan Jesus i mitt liv. Han är allt för mig. Det finns ingenting här på jorden som får mig att må så underbart bra som Gud gör. Och det är det enda sättet som jag kan leva ett underbart, glädjefullt och lyckligt liv. Jesus är det bästa som hänt mig!!