Heidi [Tjej född 1981] Svarar!
Vem är du?
Jag är Heidi Maria Kuronen, är 21 år [gammal!]. Jag är gift med Henry, mannen bakom HenuSoft. Jag bor i Trollhättan sen ett knappt år tillbaka [flyttade och gifte mig sommaren 2001]. Jag studerar till lärare på Göteborgs Universitet, och ska inrikta mig på klasserna 4-9 i ämnerna Engelska och Svenska.

När blev du kristen?
För att citera Carola "Jag har aldrig slutat tro...". Jag har aldrig egentligen tvivlat på att Gud finns och verkar mitt ibland oss. När jag var sju år gammal förstod jag konsekvenserna av det jag alltid vetat: att Jesus älskar mig och vill leva med mig i evighet i Himlen, men att Han inte kan släppa in mig där så länge som jag lever i synd. Jag bestämde mig för att jag ville följa Jesus.

Varför är du kristen?
För att jag vet att jag aldrig skulle funnits här utan Gud, och jag vill inte vara utan Gud i framtiden heller. Gud skapade världen, och därmed en plats för mig att bo på. Han skapade människan, så att mina föräldrar kunde träffas och få mig. Han skapade mig, när han byggde upp mig i min mammas mage.

Han gav mig Henry, Han har varit med mig varje dag i mitt liv, hjälpt och stött mig igenom svåra saker och gjort mina bra dagar ännu bättre. Allt jag är och har, har jag fått från Honom. Utan Honom är jag mindre än ingenting.
Varför skulle jag inte vara kristen?