Janette [Tjej född 1977] Svarar!
Vem är du?
Jag heter Janette Bollström, 26 år ung. Eskilstuna-tjej från början, men flyttade till Göteborg sommaren -01. Jobbar inom socialtjänsten som kontaktperson åt ungdomar som har det lite jobbigt. Även på min fritid så är jag involverad i ungdomsarbete. Jag är ungdomsledare tillsammans med en annan tjej i finska pingstkyrkan här i Göteborg.

När blev du kristen?
Jag blev kristen när jag var 12år. Jag var på ett möte i kyrkan tillsammans med mina föräldrar, vi såg en film om Jesus återkomst. På kvällen efter mötet så kände jag att nu måste jag ta ett personligt beslut om jag ska följa Jesus eller inte. Så jag tog beslutet att följa Honom. Mamma och pappa bad för mig och det kändes skönt efterråt.

Varför är du kristen?
Jesus betyder allt för mig! Det känns skönt att veta att man ALLTID har någon nära sig. Någon som bryr sig om en och vet precis vad jag känner och går igenom. Jag miste min lillebror i en bilolycka förra sommaren. Det var jättejobbigt, men då, när det var som allra jobbigast, så kände jag Guds närvaro hela tiden. Aldrig har Gud varit så konkret och så nära som då, när jag verkligen behövde Honom! Jag älskar Honom och längtar till den dagen, då Han kommer och hämtar alla som tror på Honom till himlen! Hoppas att jag får träffa dig där oxå!!